UNIKA ARMBÅND

Armbånd med de fineste egenskaber og historier

Armbåndene er lavet af de fineste ædelsten af bedste kvalitet. Hos RISVIG JEWELRY er vi nemlig overbevist om, at kvalitet, naturmateriale og smukt design giver de mest lækre og tids løse smykker. Desuden er vi sikre på, at vi bliver glade af, at omgive os med naturmateriale og skønne farver.  Ædelsten er naturmateriale, derfor kan der forekomme små forskelle i størrelse og farvenuance.

Armbåndene har alle deres egen egenskab og historie. Hos RISVIG JEWELRY designer vi vores smykker med udgangspunkt i naturen og kærligheden i -og omkring os. Desuden er det også muligt hos os, at designe dit eget smykke ud fra egne ønsker om egenskab, farve og kombination af disse – skriv en mail, så designer vi dit personlige smykke i samarbejde med dig.

Unika armbåndene har hver deres egenskab og historie, så du kan vælge ud fra dette. Eller du kan vælge præcis den, der har de farver, der matcher din garderobe. Unika armbåndene består af ædelsten i forskellige størrelser og mønstre. Alle armbånd er onesize med en størrelse på 18 cm. De er lavet på stærk elastik snor, så de er nemme at tage af og på.

Hos RISVIG JEWELRY følger der et tekstkort med til alle armbånd, der beskriver egenskaben ved det enkelte smykke – så du får et unikt og personligt smykke med den fineste historie, når du køber et armbånd hos RISVIG JEWELRY
Vi står altid til rådighed for at svare på spørgsmål og guider dig gerne til køb af netop dit armbånd
OBS Der er altid 14 dages returret på køb fra webshoppen.

Indkøbskurv