REGULERBAR ARMBÅND

Regulerbare armbånd – passer til alle

Disse armbånd er lavet af smukke 3 mm facetslebne ædelsten kombineret med små guld perler. Det er de samme sten, der går igen i hele armbåndet. Da de er facet slebet har de en let skinnende effekt, der gør dem feminine, lækre og eksklusive at se på. De kan med fordel kombineres og bæres flere på en gang. Da de fås i flere forskellige farver, kan de matche ethvert outfit både til hverdag og fest.

I disse armbånd er der anvendt silketråd, da silketråd er meget slidstærkt og giver armbåndene et eksklusivt look og flot finish. Silketråden holdes sammen af en regulerbar kugle i 18 k sterlingsølv. At armbåndene er regulerbare gør, at de kan passe alle med håndledsmål fra 16 cm til 20 cm. De er nemme selv at tage på og af, da den regulerbare kugle kan skubbes på plads med en hånd. Den regulerbare kugle er forgyldt sterlingsølv for et lækkert look og sikre lang holdbarhed til armbåndet.

Alle armbånd er håndlavede, da de er håndtrådede i eget værksted. De smukke facetslebne ædelsten er fra vores samarbejdspartner i Indien, hvor der er stor fokus på kvalitet. Da ædelsten er naturmateriale, kan de variere lidt i størrelse og farve.

Da alle vores smykker har deres egen egenskaber og historie, har vi hos RISVIG JEWELRY designet små tekstkort til hvert smykke, der beskriver det enkelte smykke. Derfor får du altid et unikt og personligt smykke med den fineste historie, når du køber et armbånd hos RISVIG JEWELRY.

Indkøbskurv