øRERINGE MED ÆDELSTEN

Øreringe – fuldender dit eget personlige look​

Gå på opdagelse i vores forskellige slags ørering – vi designer både ørestikker, creoler, og hænge øreringe. Øreringe kan være med til at fuldende dit look og/ eller være den smagfulde detalje, som får din stil eller dit outfit til at fremstå fuldendt.

Hos RISVIG JEWELRY har vi forskellige modeller inden for øreringe – fælles for dem alle er, at de er fremstillet i 100 % sterlingsølv og allergi venlige. De forgyldte øreringe er forgyldt med 18 k micro forgyldning. En forgyldningsproces, der sikrer at kvaliteten af forgyldningen er bedst mulig og har længere holdbarhed.
Øreringene er kombineret med de smukkeste ædelsten fra naturen. Da ædelsten er naturmateriale, kan de variere en smule i størrelse og farvenuance.

Dit valg af øreringe afhænger af, hvilken lejlighed de skal bruges til og hvilket udtryk de skal give dig.

Hos RISVIG JEWELRY har alle vores øreringe et navn og en historie, da de er designet med udgangspunkt i naturen og kærligheden i -og omkring os. Med hver ørering følger et lille tekst kort, der beskriver de enkelte øreringe. Derfor for du et unikt og personligt smykke med den fineste historie, når du køber øreringe hos RISVIG JEWELRY.

Vi står altid til rådighed for at svare på spørgsmål og guider dig gerne til køb af netop dit armbånd
OBS Der er altid 14 dages returret på køb fra webshoppen.
Indkøbskurv