rå diamanter

EMBRACE betyder at omfavne og i denne kollektion er diamanterne netop omfavnet af 3 arme, som symboliserer troen, håbet og kærligheden til dig selv og livet. Kollektionen har et råt look, men der skinner både power og en feminin side frem, når lyset rammer de rå diamanter. Da den rå diamant ikke er slebet eller forarbejdet, er hver diamant unik i sin uperfekte perfekte facon. Derud over er hver diamant i alt sin skønhed et symbol på renhed, troskab og kærlighed.

Hvert eneste smykke i EMBRACE kollektionen er altså unik og personlig for den som bærer den.

Rå diamant
Rå diamanter har eksisteret i millioner af år og er dannet i jordens indre via varme og tryk. Diamanten er det eneste sten, der kun er dannet af et grundstof og er den hårdeste sten, der findes.
Vi elsker tanken om, at hver diamant er en unik gave fra naturen.
Det er kærligheden til den uslebne og rå skønhed, der for os gør den rå diamant til en unik gave fra naturen og til den du elsker
Diamanten er i sin uperfekte skønhed et symbol kærlighed, ægthed, uskyld og renhed. Diamanten er derfor et symbol på stærk og evig kærlighed

 

Vi lever i en verden, hvor vi bliver fortalt hvad der er rigtig/forkert, hvor kroppe sammenlignes og hvor prestige og pres går hånd i hånd.  
Med vores nye kollektion AMARE vil vi hylde mangfoldigheden, det perfekte uperfekte og den enkeltes ret til at være præcis som du er, fordi du er dig. Elsk dig selv for den du er – du er nok. Kærlighed til dig selv og livet 

Det er ligeledes i tråd med tidens tanker om bæredygtighed, at vi sætter fokus på de rå diamanter. 

De rå diamanter skabes af moder jord og vidner om den skønhed, naturen skaber og giver os. Vi vil med fokus på de rå diamanter også gerne være med til at påskønne, at vi mennesker passer på vores jord og de skatte, den gemmer. De rå diamant smykker kan gå i arv gennem generationer og være en del af en familie historie

Kollektionen har et råt look, men der skinner både power og en feminin side frem, når lyset rammer de rå diamanter. Da den rå diamant ikke er slebet eller forarbejdet, er hver diamant unik i sin uperfekte perfekte facon. Derud over er hver diamant i alt sin skønhed et symbol på renhed, troskab og kærlighed.  

Hvert eneste smykke i AMARE kollektionen er altså unik og personlig for den som bærer den. 

 AMARE er en vigtig smykke kollektion, da den gør op med det perfekte ideal og i stedet hylder mangfoldigheden, det perfekte i det uperfekte og styrker den enkelte i at stå stærk i sig selv og elske sig selv. Et smykke som er den fineste gave til den du elsker – det være sig både din datter, ægtefælle eller en anden, som skal have en kærlig hilsen 
AMARE kollektionen er det fineste match til de kommende konfirmander, da de står med livet foran sig og skal lære at navigere på livets landevej. De har brug for en kærlig reminder om at elske sig selv og huske på, at de er helt som de skal være. 

Desuden et meget personligt smykke til bryllup, da den symboliserer kærlighed og styrke i ægteskabet  

 Den rå diamant er et unikt smykke til en unik person 

Endometriose

Endometriose er en kronisk sygdom (smerte sygdom), der rammer op mod 10% af alle kvinder.

Endometriose væv sidder typisk på bugvægen, omkring  organer i bughulen. Symptomer kan være voldsomme menustrations smerter, træthed, smerter i underlivet og irriteret tyktarm.

Endometriose er desværre også tit årsag til ufrivillig barnløshed.

Jeg lider selv af Endometriose og er påvirket af den i min hverdag – derfor er det for mig vigtigt at der sættes fokus på denne for mange ukendte kroniske sygdom.

Kollektionen EMBRACE er dedikeret til Endometriose Fællesskabet, da RISVIG jewelry donerer 50 kr for hvert solgt smykkeKatja Bro med EMBRACE – rå diamant ørestikker.

Indkøbskurv