EMBRACE - rå diamanter

EMBRACE

EMBRACE betyder at omfavne og i denne kollektion er diamanterne netop omfavnet af 3 arme, som symboliserer troen, håbet og kærligheden til dig selv og livet. Kollektionen har et råt look, men der skinner både power og en feminin side frem, når lyset rammer de rå diamanter. Da den rå diamant ikke er slebet eller forarbejdet, er hver diamant unik i sin uperfekte perfekte facon. Derud over er hver diamant i alt sin skønhed et symbol på renhed, troskab og kærlighed.

Hvert eneste smykke i EMBRACE kollektionen er altså unik og personlig for den som bærer den.

Rå diamant
Rå diamanter har eksisteret i millioner af år og er dannet i jordens indre via varme og tryk. Diamanten er det eneste sten, der kun er dannet af et grundstof og er den hårdeste sten, der findes.
Vi elsker tanken om, at hver diamant er en unik gave fra naturen.
Det er kærligheden til den uslebne og rå skønhed, der for os gør den rå diamant til en unik gave fra naturen og til den du elsker
Diamanten er i sin uperfekte skønhed et symbol kærlighed, ægthed, uskyld og renhed. Diamanten er derfor et symbol på stærk og evig kærlighed

 

Endometriose

Endometriose er en kronisk sygdom (smerte sygdom), der rammer op mod 10% af alle kvinder.

Endometriose væv sidder typisk på bugvægen, omkring  organer i bughulen. Symptomer kan være voldsomme menustrations smerter, træthed, smerter i underlivet og irriteret tyktarm.

Endometriose er desværre også tit årsag til ufrivillig barnløshed.

Jeg lider selv af Endometriose og er påvirket af den i min hverdag – derfor er det for mig vigtigt at der sættes fokus på denne for mange ukendte kroniske sygdom.

Kollektionen EMBRACE er dedikeret til Endometriose Fællesskabet, da RISVIG jewelry donerer 50 kr for hvert solgt smykkeKatja Bro med EMBRACE – rå diamant ørestikker.

Indkøbskurv