ÆDELSTENS ARMBÅND

Armbånd lavet af naturens smukke ædelsten

På grund af deres smukke farver, kan de bruges til hverdag og fest og piftet dit outfit op, de kan med fordel bruges ved at sætte flere sammen i skønne farve kombinationer.
Ædelsten har ligeledes gennem mange år været kendt for deres skønhed og vidunderlige egenskaber, så du kan også vælge ud fra, hvilken egenskab du ønsker dit armbånd skal have – ses ved de enkelte armbånd.
Du kan med fordel altså vælge dit smykke ud fra farver eller egenskaber på det enkelte armbånd.

Armbåndene er lavet på kraftig elastik, der gør at de let glider op over håndleddet og de kan tages på uden hjælp fra andre. Ædelstenene købes hos en samarbejdspartner i Indien, hvor nogle af de bedste ædelsten kommer fra, og der er stor fokus på kvaliteten. Da ædelsten er naturmateriale, kan de variere lidt i størrelse og udseende.

De er alle 100% håndlavede i eget værksted og kvaliteten tjekkes på hvert enkelt inden den afsendes.
Vi går meget op i, at alle skal have mulighed for at købe et smukt ædelstensarmbånd, så de fås i forskellige størrelser fra s/m (17,5 cm), m/l (19 cm), l/xl (21 cm)

Hos RISVIG JEWELRY følger der et tekstkort med til alle armbånd, der beskriver egenskaben ved det enkelte smykke – så du får et unikt og personligt smykke med den fineste historie, når du køber et armbånd hos RISVIG JEWELRY

Vi står altid til rådighed for at svare på spørgsmål og guider dig gerne til køb af netop dit armbånd
OBS Der er altid 14 dages returret på køb fra webshoppen.

Indkøbskurv